Online programmer

toppbilde-endringsledelse-program

Livsstilsledelse og strategi for suksess i tøffere tider

Ta lederskap for en bærekraftig karriere og et gladere, sunnere og lengre liv med aktiv livsstil. Å ha det bra for å prestere bra (på alle livsområder) er grunnleggende å forstå. Dette gjelder i en profesjonell rolle som leder, som konsulent og coach/veileder, men også i alle andre roller. Etabler din strategi for suksess i tøffere tider.

Under finner du inspirasjon til gratis nettkurs. Registrer deg nå og få første leksjon på mail i dag. NÅ er alltid riktig tid for å “ta action”.

Bli livsstilsleder – få tilgang til den nye luksusen og suksess i tøffere tider

LØNNSOM LIVSSTIL”: Gratis eGuide, last ned nå – få eGuiden med det samme

Ta lederskap for et gladere, sunnere og lengre liv. Dette er for deg som ønsker tilgang på den nye luksusen: mer tid, energi og glede. Større tilstedeværelse, ro til refleksjon, nok god søvn. eGuiden gir deg flere perspektiver og aha-opplevelser på hva sunnhet her. Du lærer mer om hva lønnsom livsstil er, og får konkrete tips på hvordan komme i gang med det samme.

Er lønnsom livsstil for deg? Start med å laste ned min GRATIS eGuide  her

Bli livsstilsleder er et onlinekurs over 6 uker som holdes noen få ganger i året og har begrenset plasser. Deltagere som har lastet ned min eGuide får først informasjon om neste kurs og prioritert plass.

Vi tar imot bestillinger på bedriftsinterne kurs her Send forespørsel

Program ansvarlig: Randi Næss. Les mer om Randi her