Om Randi

Om Randi Næss : lifeliving

Ta ut ditt potensiale – skap din fremtid!

Hei, og velkommen til lifeliving!

Jeg heter Randi Næss og vil gjerne hjelpe deg med å lykkes i et tøffere og mer uforutsigbart arbeidsliv med kontinuerlig endring. På kort sikt ønsker jeg å hjelpe deg med å utvikle personlige livsstilstrategier, utvikle og sikre gjennomføring av handlingsprogrammer som på mellomlang sikt gir deg tilgang til den nye luksusen hvor du opplever å leve mer, og med mer glede. Jeg kaller det gjerne velvære eller overskudd på egen bunnlinje. På lengre hjelper jeg deg å skape en bærekraftig karriere, et rikere og lengre liv med aktiv livsstil.

Etter mange år som dedikert og resultatorientert leder, endringsleder, grûnder, daglig leder av egen bedrift og som konsulent – har jeg forutsetninger for å hjelpe deg til en opplevelse av mer glede og velvære i hverdagen, til økt fremgang i nåværende jobb, og med å underbygge en videre bærekraftig karriere for deg. Jeg hjelper deg til å ta ut ditt potensiale, og til at du aktivt skaper den fremtid du ønsker.

Etter å ha lykkes med en lederkarriere i 30-årene , fremtidsorientert jeg meg og la en videre karrierestrategi. Jeg har lykkes med å ta personlig lederskap for egen fremtid og skapt grunnlag for egen bærekraftige karriere. Det har gitt meg frihet til å velge, og gitt tid og rom til mer av det som er morsomt, nyttig og viktig for meg.

Jeg har ledet meg selv og andre gjennom utradisjonelle karrierevalg og tøffe tider, vært ledermentor og karriereveileder. Fra det ståsted jeg har i dag mener jeg at valg av livsstil & livsstilmix kanskje er den viktigste suksessfaktoren for en bærekraftig karriere uansett bransje og stilling.

Min lidenskap for livsstil startet tidlig, er nemlig født og oppvokst mellom fjord og fjell på nordvest-landet. Jeg lever som jeg underviser og har utviklet mitt livsstilseventyr. I hele min karriere har jeg jobbet for livsstils-orienterte selskaper. Jeg har over mange år skaffet meg innsikt, oversikt, testet og eksperimentert. Gjennom lifeliving gjør jeg min innsikt tilgjengelig for deg – slik at du enklere og raskere oppnår velvære og den fremgang du ønsker på alle livsområder.

Min ambisjon er å hjelpe deg som er leder, konsulent, coach/veileder, grûnder eller endringsagent til å lykkes med din karriere i et tøffere arbeidsliv. Jeg inspirerer deg gjerne til å Bli Livsstilsleder og Skape Ditt Livsstilseventyr. Gjennom lifeliving får du innsikten, verktøyene, handlingsprogrammene og nettverket du trenger.  Du kan lese og lære mer om lifeliving HER Du kan lese og lære mer om meg HER

Velkommen til suksess i en ny tidsepoke!

Vennlig hilsen
Randi