Foredrag

toppbilde-endringsledelse

Suksess i tøffere tider – nyttig påfyll

Å lede og stå i endring er krevende – for ledere og medarbeidere. Randi deler generøst av egne erfaringer fra krevende lederstillinger i store organisasjoner med kontinuerlig endring og omstilling. Jeg belyser problemstillinger, gir innsikt i kloke tilnærminger og løsninger – bedre forutsetninger for suksess i tøffe tider. Jeg er ærlig, uformell og ekte – med glimt i øyet.

Motivasjonsforedrag-/seminar: Suksess i tøffere tider

Foredrag (60 min) eller Jobb seminar (2 timer)

Få innsikt i hva tøffere tider krever og hvordan du best kan ta personlig lederskap for egen karriere, helse og energi.

Motivasjonsforedrag – 60 minutter
Randi deler erfaringer fra krevende faser i egen karriere. Forstå hvordan energi utvikles og vedlikeholdes. Erfaringsoverføringen styrker din forståelse for sammenhengene og setter deg bedre i stand til å lede deg selv og leve med tøffere tider.

Jobb seminar – 2 timer
Randi deler erfaringer fra krevende faser i egen karriere. Hun gir deg innsikt i 10 dilemmaer og hvordan du best møter disse. Du lærer hvordan du kan ta personlig lederskap for egen karriere, helse og energi. Hvordan du tar vare på egen arbeidskraft. Du vil få innsikt og inspirasjon til å øke din endringskapasitet . Du settes i bedre i stand til å lede og leve med tøffere tider.

Foredraget og jobb seminaret tilfører verdi på individ og bedriftsnivå. Det gir mer tid, energi og glede. Stimulerer bedre samspill og større arbeidsglede. Et bidrag til økt endringskapasitet og mer effektive endringsprosesser. Mer lojale kunder og økt lønnsomhet.

Bonus er bedre helse og lavere sykefravær – en sunnere bedrift.

Trenger du/dere nyttig påfyll for suksess i tøffere tider? Ta kontakt NÅ! 

Randi tilpasser og spisser foredraget til målgruppen. Ta kontakt og start en dialog –>  Send forespørsel

Randi Næss lifeliving

temabilder-foredrag-III  temabilder-foredrag-V
temabilder-foredrag-II  temabilder-foredrag-I