Bok

bokomslag-EndringsleldelseEndringsledelse – Bli en bærekraftig endringsleder

Randi er aktuell med bok hos Hegnar Media Forlag.

Forvent omstilling. Få endringskompetansen du trenger for å lede og stå i endring. Skap velvære på alles bunnlinjer; din egen, bedriftens og planetens. Boken utfordrer det en del opplever som gjeldende praksis på en konstruktiv måte ved å inspirere for en klokere måte å lede og leve på. Boken er et verktøy for profesjonell utvikling i rollen som LEDER. Den også et verktøy for PERSONLIG UTVIKLING. Boken gir også perspektiver og inviterer til DEBATT om hvilket arbeidsliv og samfunn vi ønsker fremover.

Boken kobler kjent teori, forskning og praksis for å gi økt innsikt i sammenhenger. Randi synliggjør utfordringer og fremmer løsninger. Hun bruker case og egne erfaringer for å tydeliggjøre poenger. Slik ønsker hun å gjøre boken mer interessant og relevant.

Lyst å lese boken ? Du kan kjøpe boken her

Boken henvender seg spesielt til unge ledere og ledere tidlig i sin lederkarriere. Boken er også nyttig for andre ledere som ønsker å styrke sin helhetsforståelse og få økt innsikt i endringsledelse. Andre medarbeidergrupper og interessegrupper for utvikling av lederskap og arbeidsliv vil finne inspirasjon og verdi i å lese boken.

Forfatteren Randi Næss har et stort engasjement for endring, ledelse og livsstil. Hun ser på seg selv om en lederutvikler, endringsleder og livsstils inspirator. Randi ledet en av fire store samordningsprosesser mellom flyselskapene SAS og Braathens. I tillegg til solid ledererfaring og endringskompetanse fra anerkjent nasjonale, nordiske og internasjonale selskaper, har hun gjort utradisjonelle valg og ledet seg selv gjennom personlige endringsprosesser. Hun har hatt ledermentor og vært ledermentor for andre ledere. Randi har en Master of Management fra BI. Boken bygger på trender og tendenser i dagens samfunn og arbeidsliv. Den har en faglig forankring i etablert teori og forskning.

Les mer om forfatter og boken her

Work seminar : Led Klokt Lev Mer : lifeliving

Ønsker du å kjøpe et antall bøker samlet til din bedrift? Send forespørsel her

 

Registrer deg for nyhetsbrev og hold deg oppdatert her