Online programmer

toppbilde-endringsledelse-program

Livsstilsledelse og strategi for suksess i tøffere tider

Ta lederskap for en bærekraftig karriere og et gladere, sunnere og lengre liv med aktiv livsstil. Å ha det bra for å prestere bra (på alle livsområder) er grunnleggende å forstå. Dette gjelder i en profesjonell rolle som leder, som konsulent og coach/veileder, men også i alle andre roller. Etabler din strategi for suksess i tøffere tider.

Under finner du inspirasjon til gratis nettkurs. Registrer deg nå og få første leksjon på mail i dag. NÅ er alltid riktig tid for å «ta action».

Bli livsstilsleder – få tilgang til den nye luksusen og suksess i tøffere tider

LEV SMARTERE: Gratis nettkurs, motta 7 leksjoner på e-post – registrer deg nå

Ta lederskap for et gladere, sunnere og lengre liv. Dette er for deg som ønsker tilgang på den nye luksusen: mer tid, energi og glede. Større tilstedeværelse, ro til refleksjon, nok god søvn. Gratiskurset gir deg en smakebit på hvordan du kan leve smartere med balansert livsstil som strategi. Du får et innblikk i hvordan du kan bli din egen livsstilsleder. Skap Ditt Livsstilseventyr.

Start med å forstå hvordan du kan leve smartere. Bli med på GRATIS NETTKURS – registrer deg her

Bli livsstilsleder er et onlinekurs over 6 uker som holdes noen få ganger i året og har begrenset plasser. Deltagere på gratiskurset gis prioritert plass.

Vi tar imot bestillinger på bedriftsinterne kurs her Send forespørsel

Program ansvarlig: Randi Næss. Les mer om Randi her